Aangepaste besteltijden UPL Benelux B.V.

Sinds een aantal maanden zijn we nu onderdeel van de UPL groep. Dit heeft voor ons bedrijf een aantal veranderingen met zich meegebracht. Op productiegebied betekent dit dat we niet alleen voor onze traditionele klanten mogen produceren maar ook voor zusterbedrijven uit de groep en zij voor ons.
Op logistiek gebied hebben we ook een aantal veranderingen doorgemaakt waaronder een nieuw SAP systeem wat ons verbind met de ander leden uit de groep. Dit geeft een beter zicht op de gehele organisatie, maar werken met dit systeem is ook aanzienlijk complexer en arbeidsintensiever dan met ons vorige systeem.

Dit laatste geeft druk op onze logistieke service die we aan u verlenen. Om de service en accuratesse op het niveau te houden zoals u dat in het verleden van ons gewend was, hebben we besloten om de tijd tot wanneer orders geplaatst kunnen worden terug te brengen van 16.00 uur naar 14.00 uur. Waar mogelijk zullen we hier te allen tijde flexibel mee om proberen te gaan, maar we vragen u om per heden bij het plaatsen van uw orders rekening te houden met de aangepaste ordertermijn.

Wij hopen u hiermee goed geïnformeerd te hebben, en mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.